:: دوره 2، شماره 3 - ( پاييز 1388 ) ::
جلد 2 شماره 3 صفحات 108-103 برگشت به فهرست نسخه ها
عوامل مرتبط با پذیرش "آموزش الکترونیک" توسط دانشجویان پرستاری
محمد مهدی سالاری 1، فریده یغمایی ، سودابه مهدی زاده ، زهره وفادار ، محمد افضلی
1- ، salaree_mm@yahoo.com
چکیده:   (26528 مشاهده)

  اهداف. همزمان با تغییرات سریع فنون و مهارت­ها و ظهور پدیده­های نوین در فنّاوری اطلاعات، وجود شبکه­های ارتباطی بسیار گسترده از جمله اینترنت و ابزارها و امکانات آموزشی پیشرفته، روش­های آموزشی متحول شده­اند و این امکان فراهم آمده که طیف وسیعی از جویندگان علم و دانش در نقاط مختلف جهان و از فاصله­های دور تحت پوشش شبکه آموزشی از راه دور درآیند و با روش­هایی متفاوت از روش­های سنتی و معمول، آموزش ببینند. در آموزش از راه دور، امکان یادگیری مادام‌العمر بدون محدودیت مکانی و زمانی برای هر فرد وجود دارد. این مطالعه با هدف بررسی عوامل موثر در پذیرش "آموزش الکترونیک" توسط دانشجویان روی دانشجویان رشته پرستاری به انجام رسید.

  روش­ها. این پژوهش مطالعه توصیفی- همبستگی است. جامعه پژوهش، دانشجویان پرستاری بودند که براساس روش نمونه­گیری آسان، 33 نفر از آنها به­عنوان نمونه وارد مطالعه شدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسش­نامه سه­بخشی بود که پرسش­های آن براساس سازه­ها و عوامل تشکیل­دهنده "مدل پذیرش فنّاوری" تنظیم شد. روایی پرسش­نامه با روش اعتبار محتوی و پایایی آن با روش آلفای کرونباخ تعیین شد.

  یافته­ها. میزان درک از سهولت، همچنین درک از مفید بودن یادگیری الکترونیکی در سطح خوب بود. در حدود نیمی از افراد پژوهش نگرش و تمایل به یادگیری به شیوه الکترونیکی را متوسط بیان نمودند.

  نتیجه­گیری. دو عامل درک از سهولت استفاده و درک از مفید بودن با پذیرش یادگیری به شیوه الکترونیکی همبستگی دارند.

واژه‌های کلیدی: مدل پذیرش تکنولوژی، دانشجویان پرستاری، یادگیری الکترونیکی
متن کامل [PDF 381 kb]   (7130 دریافت)    
نوع مطالعه : پژوهشی اصيل | موضوع مقاله: سلامت
دریافت: 1388/8/12 | انتشار: 1388/7/23


XML   English Abstract   Print



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 2، شماره 3 - ( پاييز 1388 ) برگشت به فهرست نسخه ها