:: دوره 3، شماره 4 - ( زمستان 1389 ) ::
جلد 3 شماره 4 صفحات 160-155 برگشت به فهرست نسخه ها
جایگاه هوش های چندگانه در دست یابی به اهداف مراکز آموزش الکترونیکی
عادل زاهد بابلان 1، مهدی معینی کیا
1- ، m_mahdi@yahoo.com
چکیده:   (19796 مشاهده)

  مقدمه: در این مقاله، جایگاه هوش‌های چندگانه در اثربخشی نظام آموزش الکترونیکی بررسی شده است. بدین منظور، ابتدا مشکلات فراروی موسسات آموزشی الکترونیکی، نحوه کار تیمی و مفهوم هوش‌های چندگانه معرفی شده و سپس به معرفی الگو پرداخته شده است. به‌نظر می‌رسد که استفاده از هوش‌های چندگانه در ایجاد و ترکیب نیروهای کاری تیم‌ها در این نوع موسسات که مدیریت منابع انسانی را به عهده دارند، مفید باشد.

نتیجه­گیری: با توجه به ساختار و ماهیت فعالیت در موسسات آموزشی الکترونیکی، اعضا با هم­افزایی از طریق فعالیت تکمیلی و با جهت­گیری متحدانه، می­توانند تکالیف و وظایف محوله را بهتر انجام دهند. به‌عبارتی ماهیت سازمانی مؤسسات آموزشی الکترونیکی به وجود ساختارهای سیستمی مشخص نیازمند است که نمی­توان در طراحی و تحقق چنین سیستمی، آنها را نادیده گرفت. هیچکدام از این اجزای نظام آموزش الکترونیکی، در حالت معمول، به‌طور منفرد کار نمی­کنند. در واقع امکان عملکرد مؤثر و موفقیت‌آمیز برای هر بخش در فعالیت‌های انفرادی بدون دریافت کمک­ از دیگر واحدها غیرعملی است. هم‌کوشی فعالیت‌ها در این رویکرد سازمانی، کارکنان چنین سازمان‌هایی را مجبور می­نماید تا دارای مهارت‌های متنوع و بسیاری باشند. به‌کارگیری گسترده مهارت‌ها و توانمندی‌های هوش چندگانه در کار تیمی سنگ بنای کیفیت نتایج و خدمات است .
واژه‌های کلیدی: آموزش الکترونیکی، هوش های چندگانه، کار تیمی
متن کامل [PDF 286 kb]   (5874 دریافت)    
نوع مطالعه : مروری سيستماتيک | موضوع مقاله: سلامت
دریافت: 1389/9/11 | انتشار: 1389/11/26


XML   English Abstract   Print



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 3، شماره 4 - ( زمستان 1389 ) برگشت به فهرست نسخه ها